McDonald's


Inget mer McDonald's-jobb för mig, jätteskönt! Var sjuk nervös innan men det gick väldigt bra.
På vägen hem från Ludvika träffade jag Maria och Jesper också, åkte på samma buss så det blev lite tjål!

Helt okej grejer alltså..


The city beyond

Den gör mig lycklig

Dansa, dansa, dansa dig bort..

Har ju börjat på streetdance så jag kom precis hem därifrån nu, behövde verkligen göra något. Dessutom är det ju superkul!
Men eftersom vi håller på att lära oss koreografin nu så lär vi köra om låten hela tiden. Kommer ju kunna den utantill när vi är klara, haha..

Har också färgat håret och klippt mig i fredags, det blev lite mörkare iallafall, good! På bilden har jag dock mitt gamla löshår i som tydligen passade ganska bra i färgen.

Nu ska jag äta och sen kila in i duschen innan det blir "kungarna av Tylösand", godnatt!Glad pojke på Kreta

Nu har jag äntligen fixat och redigerat kreta-bilderna! Satt och grejade många kvällar med det. jag har egentligen inte ändrat så mycket, anledningen till att det tog tid kanske är att jag bara var tvungen att se tv mellan varje bild, ni vet..

Här är iallafall en av bilderna tills jag orkar ta mig tid att lägga in de andra.Grattis och Kreta!

För det första vill jag bara säga GRATTIS till Felix som fyller sex år idag! Gud var det går fort, nu har han ju börjat i lekis och allt..

Senare ränkte jag cykla till min bror och låna hans USB-kabel (eftersom jag är så duktig och slarvar bort min) och ladda in kreta-bilderna, så ska jag lägga in dom här senare ikväll.Kom igen nu då!

Sitter här och knapprar lite på tangenterna i ett tappert försök att hålla ögonen öppna. Är supertrött, men valet är något som jag känner att jag lär se på, även om jag inte är ett dugg intresserad.

Godnatt!
RSS 2.0