Some new pics

Fick lite bilder från Håkan idag som vi tagit förut men han redigerat nyligen, superkul!

Föressten, gå in och kolla på "Fintfoto"-länken på facebook och "gilla". kika även på hans bilder, dom är grymma!

http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1751874000407#!/pages/Fintfoto/139111226133611

Don't call yourself a king

Tänkte lägga ut en ny video med Cleo och Izzy (fd Syster Sol) som är sjukt bra!Dagens sanning..

Man har tusen önskningar när man är frisk, men endast en när man är sjuk..


Det blir en pojke!

Visste ni det, jag ska bli faster! I April ska min bror få barn och det ska bli superkul!En krokodilspargris

Idag var vi lediga från skolan, skönt. Det var första dagen på väldigt länge som jag vaknade och inte var helt sjukt trött, fasten jag gick upp vid 10. Var och växlade in lite mynt på banken som jag glömt bort och som jag sparade i en "gris" (som i mitt fall var en stående krokodil med halsduk, hur awesome är inte det!?) Det blev 510 kr, behövliga pengar och jag är evigt tacksam.

Var också upp till Ludvika och fikade med min kära vän Maria som jag inte umgåtts med på sjukt länge, väldigt trevligt att träffas även om det bara var en liten stund. Lite frisk luft

Filmen igår var sådär, hade faktiskt förväntat mig mer. Blod och kroppsdelar som flyger, faktiskt inte så mycket min stil men det är kul att jag sett den tillslut, annar hade jag bara gått och undrat hur den är.

Hittils har dagen varit som en vanlig lördagsmorgon, lång frukost och sen har vi nyss varit ute och gått med Andrés hundar. Skönt att röra lite på sig!

Sånt som förgyller dagen

När jag gick hem från skolan idag såg jag en söt tant och gubbe som gick och vankade framför mig, och dom höll hand. Det är inte ofta som man ser det, och jag blev så glad att jag inte ens gick förbi dom utan bara långsamt gick bakom och log. Otroligt sött!
Lite mer kärlek till världen tack
Saw 3D


Jag är nog lite efter, men ikväll blir det Saw 3D med älskling. Gud vad jag har längtat.
Hoppas bara inte att vi båda blir sådär "bebis" och bara vill gömma oss när det blir läskigt, händer ibland. haha!Det som är bra med Ludvikas biograf är att även om man sitter bakom någon ser man bra, eftersom det lutar så mycket. Awesome för oss som är superkorta!

Färgstänk

Se så kreativ man kan vara om man har tråkigt i skolan!


RSS 2.0